Expertise & Services
Vertaalbureau met native speakers - Square1translations

VERTAALBUREAU MET AMBITIE

 

Ervaren, gedreven en creatief…


Dat is het totaalpakket dat Square1Translations te bieden heeft.


Het begon allemaal met de ambitie van Ine Hermans, oprichtster en zaakvoerster, om een eigen vertaalbureau op te starten dat de hoogste kwaliteit biedt in algemene en gespecialiseerde vertalingen.


Ze bouwde een groot en sterk team van zeer ervaren vertalers (native speakers) uit die ieder expert zijn in de terminologie van hun branche.


Voor ieder vertaalproject zoeken wij de geschikte native speaker met de nodige ervaring in uw vakgebied.

ONS TEAM VAN ERVAREN VERTALERS


Het vaste team van Square1Translations bestaat uit Ine Hermans, zaakvoerder en vertaler-tolk, Lennart Lemmens, vertaler en management assistant, Evelien Boutsen, taalkundige en copywriter en Bert Opdencamp, vennoot en verantwoordelijke voor de financiële en algemene administratie.

 

Ine Hermans, de drijvende kracht achter Square1Translations heeft meer dan 13 jaar ervaring als professioneel vertaler op het gebied van vertalen, tolken en projectmanagement. Omwille van haar passie voor de Franse taal, liep zij tijdens haar studies Major tolken/Vertaler, stage op de Belgische Ambassade in Parijs. Daarna ging ze aan de slag als juridisch vertaler bij het gerenommeerde advocatenkantoor, Linklaters LLP. Later werkte ze als technisch/bedrijfsvertaler bij Bis-Technics. Na 6 jaar ervaring te hebben opgedaan, ging ze haar grote droom achterna en begon ze als freelance vertaler. Na enkele jaren had ze zo’n groot netwerk van freelancers opgebouwd dat ze besloot haar eigen vertaalbureau op te richten. Ze moest niet lang nadenken over een naam die helemaal paste bij haar visie: Square1Translations, want iedere vertaling is het begin van een nieuw verhaal. It brings us back to square one.

 

Ook Lennart, vertaler en rechterhand van Ine, is steeds geboeid geweest door taal. In 2018 studeerde hij af als Master vertaler Frans/Engels aan de Vrije Universiteit in Brussel. Zijn passie en gedrevenheid worden weerspiegeld in zijn werk.

 

Als taalpurist is het motto van Evelien: "Een tevreden klant is een tevreden vertaler". Evelien heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als vertaler, revisor en copywriter. Van marketing tot juridische teksten, Evelien pakt elke opdracht met haar vlotte pen tot in de puntjes aan. 

 

Bert is de echtgenoot van Ine en vennoot in de zaak. Hij zorgt voor de financiële en algemene administratie. Hij komt uit een nest van ondernemers en kent de kneepjes van het vak. Omdat Bert zich graag bezighoudt met de cijfertjes, is hij een niet te missen schakel tussen de taalkundigen.

Square1Translations team van ervaren vertalers
Ervaren vertalers van Square1Translations

GESPECIALISEERDE VERTALINGEN

 

Wij maken vertalingen over alle denkbare onderwerpen, maar zijn vooral sterk in vertalingen voor gespecialiseerde vakgebieden.


Alleen ervaren vertalers met vakkennis zorgen voor uw project, omdat een grondige kennis van de concepten en het jargon van uw branche essentieel is voor een resultaat van topkwaliteit.

PROFESSIONELE VERTALINGEN

 

AUTOMOTIVE VERTALINGEN


Of u nu in de vroege ontwikkelingsfase bent of al een nieuw product maakt, u kan op ons rekenen voor accurate automotive vertalingen met een snelle levering.

 

TECHNISCHE VERTALINGEN


Als u op zoek bent naar een vertaling van begeleidende documenten (handleidingen, veiligheidsfiches, productfiches, beschrijvingen, etc.) voor uw elektronische of huishoudelijke apparatuur, garandeert ons team van ervaren technische vertalers u de beste resultaten.

 

JURIDISCHE VERTALINGEN

 

Juridische vertalingen zijn een delicate kwestie. Elk woord wordt bij deze vertaalopdrachten zorgvuldig gewikt en gewogen. Bij twijfel wordt er teruggekoppeld naar de klant. Bij juridische vertalingen gaat het vaak om bewijsstukken, reglementen, jaarverslagen, contracten, gedragsregels, vonnissen, statuten, algemene voorwaarden of financiële documenten. Alle documenten worden met de uiterste discretie behandeld.

 

BEËDIGDE VERTALINGEN


U kan bij ons ook terecht voor al uw beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaler is een vertaler die een professionele eed heeft afgelegd voor de rechtbank en daarom bevoegd is om bepaalde officiële documenten te vertalen en te voorzien van een persoonlijke stempel, handtekening en beëdigingsverklaring. Denk hierbij aan statutenwijziging, diploma's, geboorteakten, bewijs van goed gedrag en zeden, akten van de burgerlijke stand,..

 

MEDISCHE VERTALINGEN

 

Medische documentatie, zoals gebruiksaanwijzingen voor medische apparatuur en bijsluiters van medicatie, moet altijd worden vertaald door vertalers met gespecialiseerde kennis op zowel medisch als technisch gebied. Onze vertalers begrijpen dit en zullen hun expertise gebruiken om een ​​nauwkeurige medische vertaling te produceren.

 

MARKETING VERTALINGEN

 

Overweegt u om anderstalige doelgroepen te bereiken in uw land of uw bedrijf wereldwijd uit te breiden? Of wil u een nieuw product of een nieuwe service promoten? Onze vertalers met marketing expertise begrijpen hoe belangrijk het is dat de marketing vertaling natuurlijk klinkt voor de doelgroep. Wij vertalen uw bedrijfsbrochures, bedrijfswebsite of presentaties met ervaren native speakers om ervoor te zorgen dat uw documenten de gewenste impact hebben.

Professionele vertalingen van Square1Translations

Hebt u een vertaalproject waarmee wij kunnen helpen?

Vraag dan een gratis, vrijblijvende offerte aan.

MEER DAN VERTALINGEN

VERTALEN


Vertalingen zijn onze

core business.

Voor ons is vertalen meer dan woorden omzetten in een andere taal.

Wij werken voor al onze vertalingen met native speakers, gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.


REDIGEREN


U heeft zelf een tekst vertaald maar bent niet zeker of deze grammaticaal en stijlgewijs

correct is?

Dan helpen wij u graag verder.

We bezorgen u de gecorrigeerde tekst en zorgen ervoor dat deze klaar is om te publiceren.OPLEIDINGEN


Voor taalopleidingen verwijzen wij

u graag door naar onze partner Atout Languages.TOLKEN


U krijgt een buitenlandse gast op bezoek of organiseert een seminarie?

Wij bieden simultaan tolken,

à vue tolken en consecutief tolken aan.CONTACT US

  Venusbergstraat 83

  BE-3583 BERINGEN

  +32 (0) 478 06 50 36


  BE 0693.764.289